Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-016 10 68 ook voor vragen & hulp

uitvaartcentrum

Utrecht

Wat zijn de kosten van een uitvaart in Utrecht?

Soms is er een uitvaartverzekering. Dat kan enorm schelen in de kosten van de uitvaart. Het scheelt u nog meer als u niet het nummer belt dat op de polis staat, maar Uitvaartcentrum24. Dan zult u meer kunnen realiseren van uw wensen, en wellicht zelfs binnen het uitgekeerde bedrag kunnen blijven. Hiernaast zijn er nog andere keuzes die de kosten van een uitvaart beïnvloeden. De keuze voor een intieme uitvaart in een klein gezelschap is bijvoorbeeld goedkoper dan een uitvaart waar honderden genodigden komen. Ook consumpties doen iets met de prijs. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een andere kist, anders dan in de pakketten is inbegrepen. Kijkt u eens op www.uitvaartkistwinkel.nl als u liever een andere kleur wilt of ander materiaal, voor uitvaartkisten van betaalbare topkwaliteit.

Wilt u een overlijden melden of wilt u vrijblijvend wat informatie over de kosten van een uitvaart in Uitvaartcentrum Utrecht?
Bel Uitvaartcentrum24 op 085-0161068
 of mail info@uitvaartcentrumutrecht.nl.

Wat kost een crematie in Utrecht?

In onderstaande pakketten staan drie varianten van een compleet verzorgde crematie in Utrecht. De diverse mogelijkheden, met de daarbij behorende kosten voor een uitvaart in Utrecht helpen u op weg. Mist u iets, of wilt u iets anders, dan kunt u dat altijd aangeven. Uw uitvaartleider van Uitvaartcentrum24 bespreekt dan de mogelijkheden en eventuele kosten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen.

Meer informatie

€ 2.399,-

crematie

Crematie Pakket A

  • Crematie in stilte (technische crematie).
  • U bepaalt het crematorium.
Meer informatie

€ 3.249,-

crematie

Crematie Pakket B

  • Geheel verzorgde crematie met een intiem/informeel afscheid.
  • U bepaalt het crematorium.
Meer informatie

€ 3.649,-

crematie

Crematie Pakket C

  • Geheel verzorgde crematie incl. plechtigheid en condoleance.
  • U bepaalt het crematorium.

Wat kost een begrafenis in Utrecht?

Voor een compleet verzorgde begrafenis in Utrecht kunt u kiezen uit onderstaande twee varianten met bijbehorende kosten voor een uitvaart in Utrecht. Uiteraard kunt u naar wens eventuele aanpassingen of toevoegingen aangeven. De nota voor het begraven, het grafrecht en eventueel onderhoud van het graf, krijgt u van de begraafplaats zelf. Uw uitvaartleider van Uitvaartcentrum24 bespreekt de mogelijkheden met u en ook de eventuele extra kosten. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Meer informatie

€ 2.399,-

begrafenis

Begrafenis Pakket Dienstverlening

  • Compleet verzorgde begrafenis excl. kosten van de begraafplaats.
Meer informatie

€ 4.299,-

begrafenis

Begrafenis Pakket Compleet

  • Compleet verzorgde begrafenis incl. plechtigheid én de aanschaf van een algemeen graf.