Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-016 10 68 ook voor vragen & hulp

uitvaartcentrum

Utrecht

Uitvaart in Utrecht

Centraal gelegen in het land, is Uitvaartcentrum Utrecht een geliefde locatie voor een mooi afscheid. Soms is een familie zo verspreid over het hele land, dat het de voorkeur kan hebben de uitvaart in Utrecht te regelen, zodat het goed bereikbaar is. Daarnaast is Uitvaartcentrum Utrecht een heel mooie gelegenheid voor een afscheid van een dierbare. Voorzien van alle nieuwste technieken, bijzondere warme sfeervolle ruimtes, geschikt voor elk gezelschap biedt dit uitvaartcentrum ook een Grand café in het naastgelegen crematorium waar in een ongedwongen sfeer het leven van de overledene herdacht kan worden.

Persoonlijke en stijlvolle uitvaart in Utrecht

Als een dierbare komt te overlijden komt er veel op u af. Het afscheid wilt u zo mooi mogelijk laten zijn, maar daarvoor moeten allerlei keuzes gemaakt worden. En dat is op zo’n verdrietig moment vaak erg lastig. U kunt er zeker van zijn dat uw uitvaartleider van Uitvaartcentrum24 met u meedenkt en u hierbij helpt. We willen graag dat u met een goed gevoel terugdenkt aan de persoonlijke en stijlvolle uitvaart. Dat u direct duidelijkheid krijgt over de kosten hoort hier ook bij. Geen onverwachte nota’s achteraf.

Voor alle gezindten een uitvaart in Utrecht

Welk geloof u ook heeft, welke rituelen u bij een afscheid wilt gebruiken, wat voor u belangrijke tradities zijn, het is geheel aan u in Uitvaartcentrum Utrecht. Het uitvaartcentrum is voorzien van een ruimte voor rituele bewassingen. Ook voor grote gezelschappen zijn er voldoende wasruimtes. En elke aula is voorzien van alle beeld en geluid apparatuur die u zich maar kunt wensen. Hiervoor zijn heel veel mogelijkheden, maar het is wel raadzaam dit vooraf te bespreken en te testen.

Avondceremonie bij de uitvaart in Utrecht

Vanuit Uitvaartcentrum Utrecht kunt u uw overleden dierbare in de uitvaartkist overbrengen naar de begraafplaats of het crematorium. U kunt ervoor kiezen dat dit op een baar gebeurt, waarop de kist staat, of dat de kist wordt gedragen. Gezamenlijk wandelt u dan door het mooie park hiernaartoe. Het is ook mogelijk dit tijdens een avondceremonie te doen, waarbij fakkels en vuurkorven het park een heel speciale sfeer geven. Sommige tradities verlangen hierbij muziek en uiteraard is dat ook mogelijk. Uitvaartcentrum24 richt zich op uw wensen.

Bespreek uw wensen met Uitvaartcentrum24

Hoe u ook wilt dat de uitvaart vorm gegeven wordt, uw uitvaartverzorger van Uitvaartcentrum24 zal samen met u alles bespreken. Zoveel mogelijk zullen uw wensen vertaald worden naar een passende uitvaart. Door ruime ervaring zal uw uitvaartverzorger u suggesties kunnen aandragen waar u niet aan dacht, maar die het voor u wel een mooier afscheid zou maken. Alles is bespreekbaar en de kosten worden altijd vooraf duidelijk.

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor een uitvaart in Utrecht, of wilt u een overlijden melden? Neem gerust contact met ons op.

Uitvaartcentrum24 is 24/7 bereikbaar.
Bel 085-0161068 
of mail info@uitvaartcentrumutrecht.nl.

First slide

Koffiekamer

First slide

Buiten

First slide

Aula